2022-07-18 183 views
銅鑼灣🦧日式西餐Cafe 今日同朋友去銅鑼灣行街,諗住去Cafe坐低食住野傾吓計,見到呢間馬騮cafe好得意,超多馬騮,天花板全部都係馬騮公仔,即刻入嚟試吓小店環境不大~木系裝修感覺很文青和寫意,另收加一服務費。見到餐牌混合日式和西式餐點選擇,另外,菜式和飲品都好特別。猩猩迷宮$198超靚文清九宮格,有香草蕃茄、creamy黑松露炒滑蛋、猶如花之戀的蟹籽蛋黃醬煙三文魚卷、豬肉腸仔、橄欖油牛油果醬、迷你牛角包、菜等,打卡必點,好健康,覺得好多嘢都可以用來搽牛角包🥐🤣CHIMPZ炸雞翼(蜜糖芥未醬) $68香煎雞中翼配上秘製蜜糖醬,雞皮微脆且肉嫩多汁日本麻薯製窩夫餅焦糖醬配雪糕(豆腐.吉士)$88麻薯製窩夫餅好特別,有啲似實心嘅班戟,少少煙韌又唔會太甜,夾住吉士醬和忌廉增加口感,配冰凍豆腐雪糕一齊食更加有層次,一定要share食厚切西冷牛扒配紅菜頭蕃薯蓉及雜菌(黑松露牛油) $208旁邊有炒國切大些菇,爽彈口感又惹味,配埋黑松露牛油和健康的紅菜頭薯蓉,份量幾飽。牛排🥩建議叫7成熟,牛味幾重,拌碟都靚套餐優惠+ $38換購兩杯嘢飲/沙律/小食百香果梳打唔會有好多百香果籽,但係有濃郁百香果梳打
銅鑼灣🦧日式西餐Cafe

今日同朋友去銅鑼灣行街,諗住去Cafe坐低食住野傾吓計,

猩猩迷宮$198

CHIMPZ炸雞翼(蜜糖芥未醬) $68
香煎雞中翼配上秘製蜜糖醬,雞皮微脆且肉嫩多汁

日本麻薯製窩夫餅焦糖醬配雪糕(豆腐.
吉士)$88

厚切西冷牛扒配紅菜頭蕃薯蓉及雜菌(黑松露牛油) $208

份量幾飽。牛排🥩建議叫7成熟,牛味幾重,拌碟都靚

套餐優惠+ $38換購兩杯嘢飲/沙律/小食

百香果梳打
唔會有好多百香果籽,但係有濃郁百香果梳打味道,幾好飲。彩色閃燈杯墊好特別,配埋猩猩🦧杯,靚靚

玫瑰蜜桃茶
暖暖的有啲似洛神花茶,酸酸甜甜幾好飲

服務質素:8/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:6/10
2022-07-16
$350 (Dinner)