2021-04-17
今日去尖沙咀行過俾舖頭嘅figure牆成功吸引到注意,決定試下🌟🌟🌟同一般車仔麵店唔同,擺位乾淨企理仲有好多模型珍藏,好啱動漫迷😝😝😝叫碗麵同小食:麻辣藕片優惠價一人份18蚊,正式價25蚊因為兩人而且價錢唔係差好遠就叫左大少少但原來唔係大小小!😂大過隻碗!咁大份我地呆左,超抵食。食落去麻辣味足但唔會太過火,唔食得辣嘅朋友都絕對駕馭到,但又愈食愈過癮,結果我偷偷地掃左大半碟剩返好少俾朋友😋而且食得出佢係有另外處理過啲藕片,有用糖水浸過我估因為甜甜地但又好爽脆,唔係求其點下辣汁就算,cp值超高!以後每次食我都肯定會再點🤣三餸麵都只係40蚊左右($43)係尖沙咀嚟講都真係好抵,而且份量勁大😂😂😂好推薦呢度嘅麻辣湯底,好少食度麻辣湯底夠麻!平時多數死辣。呢度嘅湯底或者小食花椒味都好重🤪🤪🤪唔會食完成身出曬汗但又好過癮,唔覺唔覺食曬成碗整體而言cp值好高,雖然唔近地鐵但去尖沙咀都會支持下,平野唔洗成日都食連鎖嘅,小店都好正🤪🤪
叫碗麵同小食:
麻辣藕片優惠價一人份18蚊,正式價25蚊
因為兩人而且價錢唔係差好遠就叫左大少少
但原來唔係大小小!😂大過隻碗!咁大份我地呆左,超抵食。
三餸麵都只係40蚊左右($43)
麻辣湯底三餸
麻辣藕片