2024-06-02 130 views
最近來轉下口味🫦 食下四川菜 ^_^經朋友介紹嚟到呢間熊貓小雲呑連鎖店🐼 不論係雲吞定係麵類都好出名🍱:❤️ 老北京旦旦麵 $64湯底以香濃花生醬和芝麻醬作醬底🫶🏻 鹹香可口 很美味😋 配上自家製菜脯/蔥花/芫荽和花生等配料😋 香而不膩 川味甚濃😍 我哋仲加咗八粒粟米雲吞🌽 肉質實在 加上粟米粒 很有口感🙂‍↔️❤️ 麻辣手撕雞涼麵 $77鍾意食辣嘅朋友🌶️ 千祈唔好錯過呢個涼麵 拼盤有多種小菜: 手拍青瓜•辣菜脯•海帶•麻辣手撕雞🤭 香辣惹味 涼麵麵質很幼身 食落彈牙可口 配上微辣醬汁/黃豆/香蔥 很開胃啊🤤❤️ 孜然炸雞翼 $25一份有三件的炸雞翼小食🥢 炸得很香口 孜然味十足 令人吃個不停🐥❤️ 洛神花茶|青蘋果茶|熊貓涼粉 $18再吃個涼粉和飲品解辣消暑 很滿足啊🥰❤️ 麻辣醬 $38有多款自家製醬料: 辣椒油, 五仁菜脯丁, 香辣菜脯丁, 黃金脆脆豆, 香脆花生🥜 我們買的麻辣醬可做涼拌菜式🍱

❤️ 老北京旦旦麵 $64

❤️ 麻辣手撕雞涼麵 $77