2022-09-05 18 views
難得有人陪我食辣,我梗係即刻帶佢去啦!十二味好多分店,土瓜灣呢間相對比較安靜,午市去到不用等位!用手機點餐超方便,可能都係揀午市套餐,不到5分鐘上菜,超有效率!紅噹噹的色彩!超級誘惑🤤🤤🤤🤤🌶水煮魚+寬粉呢碟真係超巨型又足料,超多的蒜蓉、乾辣椒、花椒等辛花料炒得勁爆香!紅噹噹的水煮汁油香而不膩口,充份入味的魚肉口感滑嫩,又麻又辣!我揀咗中辣,啱啱好不過可以再食辣一度🌶 辣炒雞粒 + 白飯呢一碟超有驚喜,乾辣椒、蓮藕同雞粒爆香辣炒,好有鑊氣,而且椒香味辣得過癮,簡直係白飯殺手!呢碟揀咗大辣,真係超正!有一齊食辣的朋友真係好開心

紅噹噹的色彩!超級誘惑🤤🤤🤤🤤

🌶水煮魚+寬粉