唔明白點解食評咁差,其實香港人係咪真係好鍾意食d gimmick 嘢?本地小店唔支持?本來個friend勁想食隔離嗰間咖啡店,但係因為排隊就揀咗呢間。本來冇乜太大期望,但係個麻辣雞絲伴麵真係有驚喜!港女friend都話好食🤪!問咗老闆,原來係佢喺台灣食過好好食,用台灣麻辣醬,台灣麵線,雞肉就特別用香蔥頭爆香,麵身彈牙,配青瓜絲,我呢個好辣之人就覺得好好食喇!講真佢可以係咁易烚雞肉撈醬,但佢無,所以我已經欣賞。個friend叫既下午茶芝士火腿多士勁厚身,配左個汁唔會太乾口。都係讚。杯啡都普通,ok啦,唔好成日個個都好似好識飲咁,做 coffee cop,要咁調鑽就去飲精品咖啡hand drip filter whatever beans from Kanya Ethiopia roasted by a Japanese barrister 🙄🙄🙄
講真佢可以係咁易烚雞肉撈醬,但佢無,所以我已經欣賞。

麻辣雞絲伴麵
麻辣雞絲伴麵