2021-05-31 951 views
知道有呢間米線好耐, 同事成日話好好食, 今次終於有機會食到喇!!鮮製韭菜餃酸辣米線可免費轉上海麵配菜一打開蓋已經聞到好香酸辣味, 配料絕無手軟, 有成6粒韭菜餃, 餡料好入味, 好滿足! 另外有少量蔥, 芫荽, 花生同酸菜作調味! 花生好脆好香口, 酸菜十分惹味, 又夠辣!🔥 湯底初時諗住酸辣湯底係會好似南X個款酸辣小窩米線咁, 酸得黎唔會好辣! 點知一食落就覺得都算幾辣, 又好麻! 如果唔食得辣既朋友應該會頂唔順! 之不過佢湯底唔係好食到酸味, 酸味應該係黎自酸菜! 麵條上海麵麵條較米線粗身, 食落更有口感, 好好趙! 整體黎講成碗面好惹味, 而且份量十足, 一定一定會夠飽! 而且性價比超高, 一碗麵只係$3X, 非常抵食! 順帶一提外賣係會分湯上, 唔怕D面焗到腍晒! 非常唔錯!

鮮製韭菜餃酸辣米線
可免費轉上海麵
配菜

湯底

麵條
上海麵麵條較米線粗身, 食落更有口感, 好好趙!

TakeAway
Type of Meal