2020-02-08 961 views
🍙等待時間:星期五夜晚6:00到步,有位唔駛等,總共八個人。🍔室內環境:環境來講就一般般啦,好似平時嘅麻雀會咁,唔會有特別嘅裝修,可以接受。🍰服務質素:阿姐尚算勤快,服務態度良好有善。🔺用餐簡評:依家呢間係我多數會去打麻雀食飯嘅地方,因為試過幾間來講,呢一間餐廳嘅食物呢算係高質我哋叫咗套餐呢,每道餸嘅味道其實都係唔差嘅,好似嗰個蒸滑蛋咁樣,蛋滑亦都有香濃蛋味,重要嘅係其實,如果你用套餐去買啦,價錢來講相對性價比係高嘅,最緊要你係食得之餘,亦都覺得味道唔差。🔹總括來講:如果大家除咗希望打牌開開心心同事都可以食得飽同滿意,推介大家去。
🍰服務質素:阿姐尚算勤快,服務態度良好有善。