2018-04-29 134 views
依間過江龍想試好耐嚕,仲要係陳生投資,依日終於捉到朋友仔一齊食😗✨款式黎講唔算好多,但都有特色嘢,重點都係個火鍋,馬上點左先🤤紅油藥饍鴛鴦鍋,藥膳湯一滾我地就飲左幾啖,唔口渴之餘仲有藥材香,正🦁麻辣既麻好香,辣油好辣大家要小心🌶紅薯粉係必食,我地係麻辣鍋煮完再淋返藥饍既湯上去,沖走辣油但食到啖啖麻味滲哂入去薯粉度🤤墨魚滑~好大份仲要勁彈牙,食到個香味,落兩邊都好食🤡花甲王我地主要落係藥饍,海鮮嘛,新鮮大粒不過比起墨魚滑就冇咁抵嚕😗紫菜響鈴🦁又脆又香,佢仲比埋個甜酸醬點黎食,不過我照係淥落去紅油度,辣得過癮🤤串串蝦,落藥饍就好,落左一次去麻辣,啲蝦殼都係紅油差少少死左😹最後係紅糖糍粑,好好食,凍左都好食,必點既煙韌甜品😻

墨魚滑~好大份仲要勁彈牙,食到個香味,落兩邊都好食🤡

最後係紅糖糍粑,好好食,凍左都好食,必點既煙韌甜品😻