2021-10-22 1617 views
放假同屋企人去食下自助餐, 次次去開旺角都見呢間酒店餐廳好多人排, 咁就book左位試試。到左預約時間都唔係即刻可以入座, 要等差不多十分鐘先入得, 我估應該係要時間執枱。入去放低袋就輪流去拎野食。我個人係鐘意行一圈望下有咩食先再拎。第一次見D海鮮(長腳蟹, 蝦) 就咁放係碟上面, 全部都冇冰粒凍住, 望到已經唔想食。生蠔就要排隊拎 每人每次兩隻。熟食好少款色, 反而甜品睇落仲多, 仲有係for 小朋友食既軟糖區。牛扒7成熟, 食落岩岩好。壽司既款式唔多, 都係拎左2, 3粒試味, 都好食, D飯唔會散開。甜品杯每款都拎, 推介牛奶布丁, 奶咪好濃又好滑。芝士蛋糕都好好食, 但唔記得影相。個人覺得甜品質素比主菜好
入去放低袋就輪流去拎野食。
我個人係鐘意行一圈望下有咩食先再拎。

生蠔就要排隊拎 每人每次兩隻。
壽司&熟食
牛扒7成熟, 食落岩岩好。
甜品杯
甜品杯每款都拎, 推介牛奶布丁, 奶咪好濃又好滑。
芝士蛋糕都好好食, 但唔記得影相。
個人覺得甜品質素比主菜好
2021-08-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
壽司&熟食
甜品杯