2023-11-04 579 views
今天要評價一下"URBAN Café Commune" 嘅 二人套餐。首先,我先講炸魚薯條配安格斯牛扒,炸魚的外皮脆口,魚肉鮮嫩多汁,薯條都口感OK。至於安格斯肉眼扒,肉質同口感都唔錯,係屋企都煎到嘅味道。接住係是雞翼配沙律同麵包。雞翅炸得好乾好硬,而且非常鹹,又油膩。沙拉的新鮮度都一般,味道普通。麵包都係正正常常,但都係食一啖就唔想食。肉丸番茄芝士  pizza 係比較好食。肉丸彈牙,搭配番茄醬和芝士,幾有層次。連個餅底都好食,可以再叫。最後係冰薄荷朱古力。朱古力口感算簿,薄荷味道清新,都係建議老闆唔好慳個少少朱古力成本,畀重手 D,先會好飲。總括黎講,300幾蚊,可以煮得好少少。建議廚房食下自己D 雞翼,水吧飲下自己D野飲,再畀客。
至於安格斯肉眼扒,肉質同口感都唔錯,係屋企都煎到嘅味道。

連個餅底都好食,可以再叫。

總括黎講,300幾蚊,可以煮得好少少。
建議廚房食下自己D 雞翼,水吧飲下自己D野飲,再畀客。
二人套餐
凍薄荷朱古力
二人套餐
Other Info. : — 侍應服務態度有頗大的進步空間 — 過份開放式空間 — 附近大把餐廳仲好食
2023-08-28
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)