2018-07-27 203 views
今日同老公豬豬去尖沙咀,點知行咗半日乜嘢收穫都冇,冇所謂啦,今日買唔到野,始終有一日會買到的。但係食嘢就唔同啦,肚餓就要搵嘢食㗎啦,既然來到尖沙咀呢一邊,梗係要試吓啲新嘢啦,行吓行吓,就捐左上嚟呢間餐廳,都算係一種緣份啦,就俾個機會佢!講真佢個餐廳名就好似有啲落伍,不過食嘢冇所謂啦,首先叫咗個炸蝦餅,都叫做合格之上啦,不過就比較油膩少少,應該值65分左右。再來串燒雞肉半打,不過不失,雞肉食落唔覺得佢好新鮮,可以話又係梗梗合格。星洲炒米,就真係令人感覺失望了,好細隻嘅蝦,又冇乜其他配料,食落好似食草咁樣,乾爭爭,一句講晒唔掂,整體對呢間餐廳有啲失望,話晒都尖沙咀遊客區,呢個水平應該唔合格了!

$100 (Dinner)