2019-09-30 162 views
黎開黃埔幫家姐湊bb, 就同男朋友去搵好野食有一間叫早安越南既東南亞風味見到覺得好吸引🤤🤤咁我地首先要左個好抵既combo set 有一碗生牛肉湯河 加埋一杯我最鍾意既龍眼冰😍先幾十蚊真係好抵 👍👍💕生牛肉同河粉既份量好多 😘男朋友連d 湯都飲埋龍眼冰唔係好甜而且有勁多正正既龍眼肉🤗之後我地額外嗌左個撈檬😙見到佢地放低左成枝酸汁比我地自己diy 真係好幸福😎我地配左個豬頸肉,好大碟😛成個小菜咁多梗係唔小得串燒啦,佢有一個好正既醬汁😘有香香既花生味,而且串燒好juicy 🙋牛肉同雞肉都燒得好香又熱辣辣哈哈因為我突然想食海南雞就嗌左個例牌🤗點知好有驚喜佢地好滑既雞肉, 點左小小醬料之後覺得好香,而且隻雞既油脂都好香肥美😘另外要左個香口既炸蝦餅😛用黎點泰式辣醬,真係好正😍脆卜卜又有d 甜甜小辣味😎
黎開黃埔幫家姐湊bb, 就同男朋友去搵好野食

有一間叫早安越南既東南亞風味
見到覺得好吸引🤤🤤