2021-04-17
💛💛💛花香FLOOM FLOOM💛💛💛裝修都幾靚嘅,啱女仔嚟打卡影相💗。不過,就算係黃店都要踩,真心唔太好食,要改善一下啦!好彩服務超好,有加返分🥰。原隻軟殼蟹黃金鹹蛋蝴蝶粉 $138軟殼蟹炸得都唔錯,但可以更鬆脆。好處係軟殼蟹啲手腳全部都好完整。蝴蝶粉硬,感覺上似係啱啱熟定其實唔熟我唔肯定🤨。勉強都可以食晒,個醬汁好食嘅,鹹蛋唔係好鹹,食落有少少唔均勻,因為係一塊塊😥。草莓鮮奶厚吐司 $58好食抵食,成餐飯最開心嗌左依個甜品💗,上面啲鮮奶感覺上係好濃嘅cream。我預先俾咗個生日牌比店員,係我哋食完正餐時主動收起餐具,仲插埋蠟燭同個牌係吐司到,呢個安排真係非常之好🥰。熱髒髒朱古力 $48飲落都唔錯嘅,但唔知係擺得太耐定商場冷氣好凍,一陣間已經凍哂🥲。好彩既係完全飲到啲朱古力,好甜好飲,用黎打卡一流。不過最好就大杯啲啦🤪。凍提拉米蘇 $58睇menu見到好吸引,但係飲落去就覺得係普通凍咖啡上面加啲cream。咖啡仲要唔甜冇乜奶😂,當啲冰融嘅時候就變咗咖啡水,真係要改善一下,如果唔係真係幫襯唔落🤔。埋單$332(包加一)
原隻軟殼蟹黃金鹹蛋蝴蝶粉 $138
草莓鮮奶厚吐司 $58
熱髒髒朱古力 $48
凍提拉米蘇 $58
埋單$332(包加一)