💛💛💛熾工房💛💛💛山長水遠入到長洲,一定要食呢一間餐廳,原因係我哋上次去到想食嘅時候摸門釘😭。我哋嗌左兩個餐,以Tea Time黎講,一男一女食都算飽😚。環境唔錯,無加一所以自己執枱。招牌蘑菇飯套餐 $54- 一份大蘑菇飯- 四件單骨滋味雞翼- 汽水飯量好多,最緊要係蘑菇都好多😚。蘑菇汁好香好濃,用黎撈飯一流!四件單骨雞翼有啲瘦,好就好在炸得好香口好好食😛。兩個餐價錢一樣,我會揀食蘑菇飯餐,飽啲抵啲😆。蒜香檸檬燒雞套餐 $54- 兩件蒜香檸檬燒雞- 一杯粟米- 汽水男朋友懶係健康咁食粟米,我見隔離枱啲炸薯條好靚,好想食😭!好彩啲粟米都好食,就當食炸雞既同時食啲健康啲既野😂。燒雞唔錯,不過相比起單骨雞翼,單骨雞翼好食啲。原因係雞塊有少少少少鞋。埋單$108(無加一)
💛💛💛熾工房💛💛💛

蒜香檸檬燒雞套餐 $54
- 兩件蒜香檸檬燒雞
- 一杯粟米
- 汽水

埋單$108(無加一)
2021-10-29
$50 (Tea)