Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
2020-08-01 505 views
疫情下.....黃昏前的晚餐———————衛生方面——-入門口探熱,搓手液,仲有自己品牌信封比你放口罩😷⋯⋯👍👍👍👍👍——————其實想去譚仔三哥食,因為如果兩間比較,我就覺得三哥好食D,而且麵底方面又有得選擇米粉、薯粉、米線,而昵間譚仔雲南米線真係就只得米線,無得揀,不過味道也不太差⋯⋯希望可以第日有得可以選擇麵底,因為其實我好鍾意食薯粉😇—————-飲品:凍咸🍋檸檬七喜——咸🍋有半個,味道足夠咸味道😊凍🍋雪碧——-🍋片亦足夠,足夠的🍋香味😀蒜泥白肉———又濃又多蒜泥,又香又好味的腩肉,我至愛😋😋😋😋—————-酸辣湯底米線配魚片頭➕腩肉:湯底味道幾清香,湯底配料也足夠,有芽茶、韮菜、腐竹、蔥........等等鱼🐟片頭爽口彈牙好味道,腩肉是我最愛吃,也是又爽又有咬口😊—————蕃茄🍅湯底過橋米缐:真係超級大碗,份量有成兩碗咁多😅😅😅蕃茄湯底味道濃郁,足料、豬肉、魚蛋、貢丸、肉片、豆卜和⋯⋯等等,配料配菜相當足,大大份⋯⋯食完真係飽到唔識行🤣🤣🤣———————坐位舒適分隔,地方大,員工禮貌也合格😉😉
疫情下.....黃昏前的晚餐

———————

——————
希望可以第日有得可以選擇麵底,因為其實我好鍾意食薯粉😇
—————-
飲品:
凍咸🍋檸檬七喜——咸🍋有半個,味道足夠咸味道😊
凍🍋雪碧——-🍋片亦足夠,足夠的🍋香味😀

—————-
酸辣湯底米線配魚片頭➕腩肉:
鱼🐟片頭爽口彈牙好味道,腩肉是我最愛吃,也是又爽又有咬口😊

—————
蕃茄🍅湯底過橋米缐:
真係超級大碗,份量有成兩碗咁多😅😅😅
食完真係飽到唔識行🤣🤣🤣

———————
坐位舒適分隔,地方大,員工禮貌也合格😉😉