2024-02-20 41 views
聽講檸濛濛係第一間進駐香港嘅手打香水檸檬茶目前係香港最多分店嘅手打檸檬品牌佢用嘅就係頂級嘅香水檸檬我今次買咗3杯 自己試咗2杯 一杯買比姐姐飲🍋黃皮金蛋檸檬茶 半糖少冰 ($36)呢杯係佢哋香港獨創產品香港排隊王 係檸濛濛黃皮檸檬茶嘅領航者 據說累積銷售100萬杯第一次飲當然要試呢杯啦😏香水檸檬同嶺南新鮮黃皮果肉都絕對足料 半杯都係果肉 真係名不虛傳!🍋黃皮鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($32)呢杯據說98%回頭率 黃皮 鴨屎香 香水檸檬 3樣全齊呢杯我留咗比姐姐飲 姐姐之前喉嚨痛仲有少少未斷尾佢表示飲落喉嚨都好舒服 因為黃皮有化痰止咳嘅功效☺️🍋鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($34)未飲過嘅品牌我一定會試最經典嘅茶飲鴨屎香加埋香水檸檬 真係好Fresh平時飲開半糖嘅我覺得呢杯可以正常甜 比大家一個參考😉飲之前記得搖一搖將果肉同茶底充分融合檸濛濛仲有好多比較特別嘅檸檬茶我都想試 例如:黃皮茉莉毛尖檸檬茶油柑桂花檸檬茶菊花黑枸杞檸檬茶應該係清香+果香比較Fresh嘅類型
聽講檸濛濛係第一間進駐香港嘅手打香水檸檬茶
目前係香港最多分店嘅手打檸檬品牌
佢用嘅就係頂級嘅香水檸檬

我今次買咗3杯 自己試咗2杯
一杯買比姐姐飲

🍋黃皮金蛋檸檬茶 半糖少冰 ($36)
呢杯係佢哋香港獨創產品
第一次飲當然要試呢杯啦😏

🍋黃皮鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($32)
呢杯據說98%回頭率
黃皮 鴨屎香 香水檸檬 3樣全齊
呢杯我留咗比姐姐飲
姐姐之前喉嚨痛仲有少少未斷尾
佢表示飲落喉嚨都好舒服
因為黃皮有化痰止咳嘅功效☺️

🍋鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($34)
未飲過嘅品牌我一定會試最經典嘅茶飲
鴨屎香加埋香水檸檬 真係好Fresh