2020-05-26 843 views
餐廳好快就爆滿左, 所以真係卜左先好去, walk-in都未必有位🙈 招牌蜜糖雞翼🍯($88)雞翼整得好入味, 滿滿蜜糖既香甜味🍯 雞翼既外皮炸得好脆, 肉質夠juicy💦 重點佢係單骨雞翼, 啱曬我呢啲唔太識食雞翼既人😌 德國辣腸煙肉意粉🍝🇩🇪($98)我個人比較鐘意食乾身既意粉, 叫既時候我以為淨係辣肉腸會辣, 點知連個意粉都好辣😂 我個人鐘意食辣, 不過最近少食左辣野, 突然間食返真係覺得太辣🥵 鐘意食辣既人絕對要試下👍🏽 辣肉腸同燈籠椒既份量都算多蒜香蘿勒青口意粉🧄($118)呢間啲意粉都係乾身既款式, 完全啱曬我既口味😌 呢個意粉物如其名, 蒜香味超濃, 仲食到粒粒蒜頭碎, 夾埋青口簡直係冇得輸香煎鵝肝西班牙火腿貝果配手搖薯條🥯($123)Bagel既魅力真係沒法擋, 我又忍唔住叫左😂 Bagel 面頭烤到少少脆🤏🏾 不過下面果塊就偏硬身, 餡料方面有鹹香既西班牙火腿, 騷味偏重既匈牙利鵝肝, 生洋蔥🧅 羽衣甘藍🥬同埋黑醋汁做調味, 其實成個組合係唔錯, 食完都唔會覺得有負擔, 不過bagel再鬆軟啲會好啲🤔 薯條方面就用左紫菜粉做調味, 超級好食😋 忌廉鮮果班戟配楓糖醬🍁(

招牌蜜糖雞翼🍯($88)

德國辣腸煙肉意粉🍝🇩🇪($98)

蒜香蘿勒青口意粉🧄($118)

香煎鵝肝西班牙火腿貝果配手搖薯條🥯($123)

忌廉鮮果班戟配楓糖醬🍁($88)
呢款甜品可自選三款水果, 我地揀左少少酸既藍莓, 香甜既士多啤梨🍓同埋未熟透既奇異果🥝 Pancake 偏厚身, 味道冇咩特別

餐廳既鹹食比較出色, 雖然價錢略嫌偏貴, 不過店員既服務都幾好, 所以都俾得抵既👍🏽 $300以上先收信用卡💳
2020-05-22
Type of Meal