2022-10-10 96 views
今次介紹嘅係一間環境好靚嘅海景餐廳,位於屯門黃金海岸,去開玩嘅朋友就可以考慮嚟試下啦,食物質素都好高質🤭❤️鮮蝦牛油果水牛芝士沙律$168呢個沙律好好味,材料好豐富,有我鐘意嘅水牛芝士,勁濃郁芝士香味,但係又加埋沙律菜、鮮蝦、牛油果,又令到沙律清新返嘅感覺,岩岩好。❤️香蒜大蝦扁意粉配蕃茄汁$180首先大蝦份量都正常,而且好香蒜味,鮮蝦都好新鮮,而扁意粉煮到熟透得嚟又唔會太硬太淋,口感岩岩好。❤️炭燒美國安格斯純黑牛肉眼扒配黑椒汁 $418跟著呢個真係超級推介,因為個安格斯純黑牛肉眼扒牛味好香濃,而且勁有肉汁,炭燒到成塊肉都好香,有埋黑椒汁就更加惹味。
❤️鮮蝦牛油果水牛芝士沙律$168
❤️香蒜大蝦扁意粉配蕃茄汁$180