2022-04-29
跑馬地足足吋半厚奶油多、麵包炕到剛剛鬆脆、底面黃金、唔會一係炕到過硬、一係炕到烏卒卒、可以媲美一件黃金聖衣,誠意到十足、完全滿足一班麵粉超人好多朋友嚟到通常都會叫雪菜肉絲餐肉通或者沙嗲牛通,但係我通常會食沙嗲牛肉雪菜肉絲餐肉通(3 溝),點解?第一: 可以一次過滿足晒你三個願望第二: 如果你淨係嗌沙嗲牛,好多時候會因為過鹹,完全食唔到湯,等洗腎佢嘅通粉10分有誠意,脹卜卜,Al dente , 雪菜肉絲新鮮製、唔會死鹹、份量適中沙嗲牛肉有花生香、三舅的話可以一時間淨係食雪菜肉絲又唔會比沙嗲牛嘅味道搶走,食沙嗲牛又唔會比雪菜肉絲搶走。又可以獨立試吓個湯、更可以沙嗲牛球雪菜肉絲一齊試, 我問你死未(笑)魚片旦多: 聽落好簡單但係我又諗唔到可以咁樣食法、同樣黃金聖衣外觀,雞蛋煎得香脆、淡淡魚片、分量十足絕不馬虎
第一: 可以一次過滿足晒你三個願望