2018-10-20 68 views
大角咀係一個我好少會去既地方,同朋友行完奧海城,就係附近周圍行,搵我地既晚餐🙈一坐低就比呢個餐牌吸引住,個北海道帆立貝意大利飯望落去好足料😍有四粒咁多!仲要係我最愛既黑松露!!環境都是整整齊齊,簡簡單單既設計,坐得都幾舒服,一影完這張相,客人都三五成群陸陸續續坐下了。☺️先上左湯同面包,面包細細個又幾脆口,個湯份量都ok~個帆立貝真係幾大粒,意大利飯雖然好creamy ,但味道都是濃濃的黑松露味👍🏻10吋Pizza呀~勁大個😂烤雞菠蘿Pizza 好重芝士味,個批底好脆,配菠蘿酸酸甜甜。全晚最愛的黃金炒薯條,好香蛋黃味,鹹鹹地,係我好喜歡既味道💓一定要食!水果茶同白桃乳酸都不錯呀💓Openrice訂枱,滿300送的甜點☺️熱辣辣的為我地既晚餐畫上句號。
先上左湯同面包,面包細細個又幾脆口,個湯份量都ok~
水果茶同白桃乳酸都不錯呀💓
2018-10-17
$240 (Dinner)