2024-01-29 201 views
虎蝦濃湯麵 隻虎蝦係用櫻花蝦包住咁炸 好脆好脆好熱氣🤣🫶🏻隻蝦咬落都幾彈牙🐒食日本麵點可以唔試湯底!個湯勁濃勁有蝦膏味!🥰濃同傑嘅程度我食食下有啲懷疑自己飲梗西式落咗好多忌廉嘅南瓜湯😹😹😹入口偏creamy!我有諗過其實會唔會做佔麵會好啲?🤣因為啲湯易掛麵到食到後面啲湯差唔多冇哂🤣🤣🤣不過亦因為好掛麵嘅關係 每一啖都好juicy口感好豐富☺️.醬漬牡蠣帶子 淹得幾好食 但可惜本人唔識食😣由細到大都未識欣賞生豪jelly個部分🥶食親就算食好高級個啲啲人話新鮮我就會覺得係腥🫠所以今次我覺得有海水味應該代表新鮮!…而個帶子就真係好食嘅☺️口感鮮甜~.咸腿蜜瓜、雞肝啡菇、芝心茄子、生蒜牛柳 老實說 冇咩邊個令我有記憶點🥹因為全部都係炸 雖然都中上好食而且炸粉唔厚 但我expect嘅日式串燒唔係咁🥹全部都係炸都好難唔好食但就食唔出個特色😣.宇治抺茶梅酒 大時大節就飲一杯啦😆就係大牌子個隻味 梅酒都係偏甜偏易入口

醬漬牡蠣帶子
醬漬牡蠣帶子