黃埔內街有間韓式小店,寫住有最少3款配菜~平時食韓食,最鐘意就係有各式各樣既前菜~我地兩個人佢比左6款唔同既配菜,薯仔條做得好爽口,菠菜拌得好入味,當然唔少得泡菜啦~仲有蓮藕,豆腐&芽菜佢餐單價錢好簡單,主要主食$98 ,小食$48 ,個別既有可能先貴少少。灸燒豬肩肉配飯韓式醃肉一向都有一手,味道剛剛好。豬肩肉燒得一流,係個種剛剛熟有少少焦但又唔係燶既感覺。都有咬口唔韌又有灸燒香。辣豆腐牛骨湯配飯最鐘意韓鍋,同埋韓牛真係好有牛味。佢個湯係好好飲既牛骨湯配埋辣豆腐,飲完成個人暖笠笠。睇個餸名開頭都有擔心唔知有無肉,好彩佢都一樣係牛肉碎係入面。成鍋料+湯比我清哂~香蔥煎餅蔥煎得好香好香,煎餅外面脆卜卜但又有厚度。估唔到就咁用蔥整既煎餅都咁好食。呢個真係好推薦。雜菜炒粉絲一貫韓式粉絲Q彈Q彈又煙韌,配埋多款蔬菜但低卡之選~~熱柚子茶柚子茶加左兩去塊風乾既檸檬,成件事好韓風。加左檸檬既柚子茶,味道亦都有所提升
黃埔內街有間韓式小店,寫住有最少3款配菜~

平時食韓食,最鐘意就係有各式各樣既前菜~

灸燒豬肩肉配飯

辣豆腐牛骨湯配飯

香蔥煎餅

雜菜炒粉絲
一貫韓式粉絲Q彈Q彈又煙韌,配埋多款蔬菜但低卡之選~~

熱柚子茶