2021-06-02 332 views
有個星期六一早係尖沙咀有事要做,搞掂之後時間尚早好多cafe都未開冇咩選擇,特登行多兩步過嚟食早餐Smoked salmon egg benny on sourdough $118呢個組合完全正中了我的菜,有齊曬三樣鍾意食嘅嘢,全部都係一食便知龍與鳳嘅嘢。Sourdough唔知係唔係自家出品,但至少唔會令人失望先,畀起其他麵包,sourdough嘅出現會令個早餐嘅受喜愛程度直線上升。egg benedict個汁都正好可以畀我清曬成碟😍Big brekky $138係友人嘅早餐,眼看手勿動嘅所長眼見都好可口,最緊要係半蔬半肉,咁樣嘅比例幾好呀,懶係好似健康啲咁!👍🏻Latte $40/44一行入咖啡店已經好香,雖然所長對咖啡冇深入研究,只憑個人口味覺得幾好飲,但眼見有外國人入嚟淨係飲杯咖啡,我都相信係好嘢嚟😂

Big brekky $138

Latte $40/44