2024-03-09 496 views
又係每月一次閨蜜聚會啦👭,好耐無兩個人一齊去打邊爐啦,今次閨蜜發辦,揀咗尖沙咀酒鍋。 呢間餐廳充滿街頭藝術設計,富時尚感。 湯底都有好多款,今次我哋兩位女士梗係揀個骨膠原滿滿嘅黃金美人- 胡椒豬肚花膠黃金鮮雞湯🐔,補氣又補腎,非常滋補養顏。煲滾個湯底之後,先飲碗湯暖下胃先,湯底鮮甜,豬肚份量多。之後再加份鮮雞同埋花膠,成個湯都充滿膠質,絕對係女士嘅恩物🤩。啲雞都算嫩滑,花膠份量多,夠晒足料。 我哋點咗個酒鍋海鮮2人套餐,又有海鮮,又有牛、餃、丸、蔬菜等,咩都有啲,唔使煩諗食啲咩。 黑毛和牛6片🐮黑毛和牛色澤鮮紅,肉較為扎實,且擁有平均的霜降脂肪以及濃厚的牛味😋 2人海鮮拼盤🦐🐚拼盤好豐富,有扇貝、蟶子、蝦同埋蜆,全部都好新鮮,色澤亮麗,啲蜆又無沙。 黑松露蝦蟹餃、魚皮餃、手打墨魚丸、手打芝士蝦丸黑松露蝦蟹餃好濃嘅黑松露味,蝦大大隻,爽口彈牙魚皮餃餃皮魚味香濃,厚身爽滑。手打墨魚丸寫到有粒粒墨魚肉,感覺足料。手打芝士蝦丸採用優質蝦肉,蝦味濃郁,口感豐富彈牙,咬開仲有流心芝士。 什菜籃有生菜、蛙蛙菜、蕃茄仔、粟米、椰菜花,賣相精美,材料新鮮爽脆。 招牌凍豆腐招牌凍豆腐豆味濃郁 飲品Summ

呢間餐廳充滿街頭藝術設計,富時尚感。

黑毛和牛6片🐮

2人海鮮拼盤🦐🐚

黑松露蝦蟹餃、魚皮餃、手打墨魚丸、手打芝士蝦丸
黑松露蝦蟹餃好濃嘅黑松露味,蝦大大隻,爽口彈牙
魚皮餃餃皮魚味香濃,厚身爽滑。
手打墨魚丸寫到有粒粒墨魚肉,感覺足料。

什菜籃

招牌凍豆腐
招牌凍豆腐豆味濃郁

飲品
Summer Delight:mango juice, pineapple juice, homemade chamomile syrup, Half N half

Lycee Energizer Lycee juice: fresh mint, Ginger Ale
2024-02-06
Type of Meal