2021-11-24
今日經過荔枝角, Lunch 時間周圍餐廳都係人, 一個人食野真係頭癢😕 諗唔到食咩好,但冇咩要求最緊要方便同快,於是黎左長沙灣廣場食大家樂!lunch 時間呢度都係多人, 但堂食黎講都唔算難搵位, 相信係因為好多人都係外賣拎番office 食~ 收銀落單排一陣隊就落到單, 姐姐熟練既落單技巧真係值得欣賞💁🏻個個一埋到黎就自動波講出今日食咩野, 係咪會員, 八達通比錢; 水吧位出貨都快, 等5分鐘左右啦就有得食;食大家樂黎講, 咖喱牛腩同焗豬真係冇得輸, 水準其實間間都差唔多, 而且個人認為係好食, 今日都點左個焗豬, 收銀姐姐話送多杯檸樂比我, 唔知係咪因為我靚仔, 巧Kai鮮! 😊😊😊今日食既焗豬都係一貫既水準, 茄味夠, 有菠羅粒, 都幾開胃, 個飯底食到蛋絲都幾香, 豬扒夠腍, 仲有姐姐送比我既檸樂🥤🥤個人認為30-40$ 價錢冇得輸囉
個人認為30-40$ 價錢冇得輸囉
焗豬