2014-09-17 1862 views
同朋友忽然發壽司痴,好想好想狂食壽司,但係月尾又有D手緊喎,所以就諗起呢度的黑夜壽司喇一直都聽人講呢度的黑夜壽司好搶手,每晚差唔多時間就會排哂長龍,但好好彩呀!我今次只係排左大約十五分鐘就可以入座嚕,加上呢度的staff都好好,會提早係我地排隊的時候比點餐紙我地寫定先,所以感覺上都唔係等左好耐姐我相信黑夜壽司時段都係想清左每日賣唔哂的食材,同埋做下gimmick吸引多D人幫襯但係估唔到半價左的壽司質素同水準都好高!三文魚係我的最愛,即使係黑夜壽司當然都唔可以放過啦XD 價錢半價但係份量仍然好足料,三文魚保持住平時咁厚,加上好有色澤,感覺上都幾新鮮既!其他壽司都同樣好食,如果話點樣可以進步D的話... 我諗如果D飯冇咁熱的話,一定會更好食!除左D傳統的壽司之外,上圖的呢幾款壽司都好好食!(食左好多款,我已經唔記得左呢幾款叫咩名喇XD)特別係綠色的軍纜壽司,用青瓜保住令到成舊壽司好fresh,一D都唔漏,好好食呀!另一樣要讚的就係,呢度上菜好快呀!最後我同一個女仔朋友食左三百幾蚊就走左,已經係跟埋drinks架喇,飽到飛起呀!!!正~

但係估唔到半價左的壽司質素同水準都好高!