2023-08-27 43 views
旺角🇭🇰黑布街小清新川菜.🔸估你唔到麻辣黑松露干鍋 $𝟐𝟒𝟎揀左黑松露味,竟然同干鍋嘅辣味都幾夾,黑松露味都好重😎 叫左肥牛片、濃汁牛丸、土豆同萵筍, 肥牛片偏韌,咬到個口好攰😮‍💨 反而最驚喜係本身配有嘅蓮藕,脆卜卜勁好食😋 不過食到最底成兜都好油就無食晒🫢.🔸食到你驚雞軟骨 $𝟓𝟖雞軟骨份量都幾多 一大兜,咬到個嘴好攰都未食晒😂.🔸片燒韭菜 $𝟐𝟐孜然粉味好濃 明白韭菜好易燒燶所以都比較多油🫢.餐廳到9:30pm就會較暗燈光 可以飲杯野chill下 不過我好早開始食就無留到咁夜~如果經過黑布街想搵杯野飲可以試試🤔 但個人唔推介黎當晚餐食 因為都食唔飽肚 夜啲黎飲酒加幾串串燒食下可能🆗.📍辛手村🗺️旺角黑布街21號地舖..#mytaste_旺角#mytaste_川菜
旺角🇭🇰黑布街小清新川菜
🔸估你唔到麻辣黑松露干鍋 $𝟐𝟒𝟎
🔸食到你驚雞軟骨 $𝟓𝟖
雞軟骨份量都幾多 一大兜,咬到個嘴好攰都未食晒😂
🔸片燒韭菜 $𝟐𝟐
孜然粉味好濃 明白韭菜好易燒燶所以都比較多油🫢