2009-06-11 19 views
朋友帶我與女友到此一試,說和這裡的主人「有點關係」,當然樂意。怎料我與女友先到,問侍應要杯水--無,要一支支買,即時有一種被坑的感覺。算了,女友在場我不想多說,朋友到了,叫了四個菜,包括水牛城芝士蕃茄沙律、薄餅、香草龍蝦意粉、黑松露飯。水牛城芝士蕃茄沙律的芝士好吃,但份量未免太少,沙律醋調味亦欠準繩。薄餅一到,即刻發現不妥,不熱不新鮮,暖暖地咁,一人一塊之後已經開始凍。香草龍蝦意粉一來已經不用寄予厚望,幾隻普通小蝦毛,黑松露飯更與冬菇飯無異!!!埋單560,已經係朋友有「VIP」九折卡,再叫所謂75折推廣野食,無飲料無湯無酒水,野食唔難食,抵唔抵見人見志,我早知去Fat Angelo食,至少薄餅一定熱。加上呢個地段同門口格局難登大雅,入去要侍應斟水都可以一句「要買喎」!服務態度過得去,略佳於茶餐廳叫囂。臨走送優惠券比我,我即刻轉手比朋友,以後咪預我!

服務態度過得去,略佳於茶餐廳叫囂。

臨走送優惠券比我,我即刻轉手比朋友,以後咪預我!
2009-06-06