2019-06-29
呢晚入荃灣搵朋友,佢帶我嚟食呢間新開(?)嘅相馬日式火鍋,火鍋放題,好正呀呀呀呀呀呀!餐廳十分闊落,抽風亦不錯~是日係星期一,我哋叫嘅《美國特選牛肉》餐 星期一至四嘅價錢係$228/位💰肉類包括無限任添美國特選牛肉、豚肉、雞肉,仲有炸物同其他火鍋配料~(當然要食得晒先好食🌟!)- 美國特選牛肉:牛有牛味,朋友自己食咗3-4兜🤣- 炸物:各式各樣,即叫即炸,上枱熱辣辣🔥- 菜類:非常豐富,而且好新鮮!🌱仲包括飲品 + Milk Top 雪糕放題🍦🤩- 飲品:種類都算多!🍾- Milk Top雪糕:Milk Top雪糕本身已經少見,呢到仲要有放題食,正👍!不過略嫌啲雪糕太溶,差少少凍!🙈仲有少量嘅生果同甜品,認真豐富!- 最特別係有個朱古力噴泉😍湯底方面,我哋叫咗個鴛鴦鍋 -中華辣湯 / 黑松露牛乳湯底 (+$78)本身有猶疑過叫唔叫黑松露牛乳湯底好,但侍應極力推薦,我哋就叫咗嚟試下。佢無介紹錯,呢78蚊真係比得值😍 個湯一上枱,就已經聞到好香黑松露味😍啲餸淥完其實基本上都唔洗點豉油,因為本身個湯已經好夠味,好香😍不同時,中華辣湯亦都不錯架!唔算好辣,但都十分惹味😋不得不提嘅係餐廳職員個個
餐廳十分闊落,抽風亦不錯~
是日係星期一,我哋叫嘅《美國特選牛肉》餐 星期一至四嘅價錢係$228/位💰 肉類包括無限任添美國特選牛肉、豚肉、雞肉,仲有炸物同其他 火鍋配料~(當然要食得晒先好食🌟!)
- 美國特選牛肉:牛有牛味,朋友自己食咗3-4兜🤣
- 炸物:各式各樣,即叫即炸,上枱熱辣辣🔥
- 菜類:非常豐富,而且好新鮮!🌱 仲包括飲品 + Milk Top 雪糕 放題🍦🤩
- 飲品:種類都算多!🍾
- Milk Top雪糕:Milk Top雪糕本身已經少見,呢到仲要有放題食,正👍!不過略嫌啲雪糕太溶,差少少凍!🙈 仲有少量嘅生果同 甜品,認真豐富!
- 最特別係有個朱古力噴泉😍 湯底方面,我哋叫咗個鴛鴦鍋 -
中華辣湯 / 黑松露牛乳湯底 (+$78)
本身有猶疑過叫唔叫黑松露牛乳湯底好,但侍應極力推薦,我哋就叫咗嚟試下。 佢無介紹錯,呢78蚊真係比得值😍
個湯一上枱,就已經聞到好香黑松露味😍
不同時,中華辣湯亦都不錯架!唔算好辣,但都十分惹味😋
不得不提嘅係餐廳職員個個服務都好好,希望遲啲多啲人客嘅時候都keep都呢種服務水平!😛
Menu: