2020-09-30 194 views
The Point新推出的黑松露盛宴,對於黑松露愛好者來說,簡直是福音!每道菜都很好吃,推薦大家親身去試一試(^_^)v工作一天過後,獎勵自己一下,好感動啊!黑松露盛宴正啊啊啊啊啊!黑松露湯🥣黑松露味道超濃郁,入面啲菇都超好味😋沙律!我好鍾意食啤梨,淋淋地,酸酸甜甜,好開胃!不過我唔鍾意食火箭菜,好苦呀🙁二人餐Pizza冇得揀,個set fix左,不過完全冇伏,芝士味濃郁,偏鹹小小咁啦!不得不提呢個加錢點嘅西冷牛扒!我鍾意食五成熟,大廚煎得啱啱好,好好味😋下面嘅薯蓉混合醬汁,口感very good! 甜品泡芙,比較普通!朋友加錢點松露白朱古力moose!mocktails唔會有藥水味,仲有一粒粒新鮮水果喺入邊😗😗😗
工作一天過後,獎勵自己一下,好感動啊!

黑松露盛宴正啊啊啊啊啊!

黑松露野菌湯

黑松露湯🥣
黑松露味道超濃郁,入面啲菇都超好味😋

黑松露火箭菜梨子沙律

沙律!

鮮黑松露  芝士  意大利風乾火腿披薩

澳洲M5和牛西冷配鮮黑松露

不得不提呢個加錢點嘅西冷牛扒!

甜品泡芙,比較普通!

朋友加錢點松露白朱古力moose!

2020-09-29
$400 (Dinner)
黑松露野菌湯
黑松露火箭菜梨子沙律