2018-07-10 344 views
去Elements睇3點幾場,趕食晏最好就係去戲院隔離間快餐店,兩年前食過黑松露薯條覺得超正,所以阿sir又想嚟食,順便試下佢鍾意既Fishn Chips同奶昔。呢度d嘢食全部都係唔包飲品,要就要另配汽水薯條,或加錢加奶昔薯條;而薯條亦要加錢配特別醬,所以求其叫d嘢食都要二百幾蚊都幾貴架。蘑菇洋蔥芝士牛肉漢堡 $69最好味都係d洋蔥,蘑菇少到唔太食得出,而牛肉太乾了一d都唔juicy+ $55配薯條奶昔套餐 + $7 (特別口味)阿sir就係超想試呢度d奶昔,所以加咗$62配套餐,叫咗杯朱古力香蕉花生醬味,味道係好香既,可惜香蕉味唔太突出,而且花生醬係用粗粒,感覺唔夠細滑Fish n Chips $80 黑松露醬 $25魚太散、零魚味而且腥,仲食到好重胡椒粉味,炸漿薄挽回少少分數;薯條係我至愛粗薯條,外層唔會炸到一味死脆,內裡軟而有薯蓉質感,呢個超讚,配埋超香濃既松露醬真係無得輸呀二人共消費:$236
n Chips同奶昔。

蘑菇洋蔥芝士牛肉漢堡 $69
+ $55配薯條奶昔套餐 + $7 (特別口味)

Fish n Chips $80
黑松露醬 $25

二人共消費:$236
2018-07-08
$118 (Tea)