2017-05-21 94 views
今晚好開心。。先生特別比驚喜我帶左我黎呢度食飯,佢話因為呢度有一個以黑松露為題材嘅得獎菜式,我一定會也鐘意嘅!餐廳環境唔算好大,但勝在每位待應嘅服務態度都好貼心!原來呢度嘅得獎菜式係呢個中間鋪滿左黑松露醬嘅pizza ,同平時食開嘅好唔同。。因為佢嘅"料"係鋪係入邊嘅,就好似一塊巨大嘅薄三文治咁樣,外脆內軟!待應仲好悉心為我地講解有3種食法!分別係就咁樣食,同埋沾提子醋食,同埋夾埋佢哋嘅蔬菜一齊食!果然三種食法都好唔同,第一種食法芝士味最香濃!第二種食飯食到提子嘈甜甜嘅香氣!至於第三種食飯就最Fresh 最清新!另外佢哋嘅羊架都煎得好唔錯,因為先生鍾意食比較生,叫左3成熟,好多時喺出邊食到嘅都會有少少over cook,但係呢度完全唔會!最值得一題係,配菜嘅薯蓉真係比到我好大嘅驚喜!入口超滑溜超軟熟仲有淡淡的牛油香味。仲有甜品心太軟同埋疏附你都整得好好食,好食過出邊甜品鋪。呢度嘅價錢唔算貴,下次都會再嚟。

餐廳環境唔算好大,但勝在每位待應嘅服務態度都好貼心!

仲有甜品心太軟同埋疏附你都整得好好食,好食過出邊甜品鋪。

呢度嘅價錢唔算貴,下次都會再嚟。