2009-04-22 22 views
是日睡意超濃, 好不容易先捱完今朝的工作.. (尋晚場經典 4:4, 五點先訓..) 到中午份外覺得肚餓!所以午餐都少有地用了七十二蚊幫襯翠華個黑椒牛柳餐, 個餐包括左一個別至的圓型牛油豬仔包, 一碗羅宋湯, 黑椒牛柳扒一份, 白飯一碟以及餐茶一杯, 都算得上很豐富牛油豬仔包表面有點像英式的muffin, 有好多白色的粉未, 但係質地很脆, 口感很好, 羅宋湯味道不會太重, 之前飲過好多間都太酸了, 但這裡的就很不錯黑椒牛柳有兩大件, 肉是淋了, 五成熟都做到了, 但可是有點覺得比較淡, 無論是汁或是牛柳, 都覺不夠味, 牛柳的牛味偏淡, 食得唔夠過癮呢凍奶茶很滑, 很夠茶味, 奶跟茶取得了平衡, 可取!貴是貴了一點, 但食完又可以精神地工作了

凍奶茶很滑, 很夠茶味, 奶跟茶取得了平衡, 可取!

貴是貴了一點, 但食完又可以精神地工作了
$72 (Lunch)