2010-11-06 30 views
pepper lunch這個黑椒牛肉飯果然正正正!!!還記得早2個星期前同男朋友咁岩去UA langham place睇戲先到food court用膳當時我地因為趕時間關係,所以係food court食左第2 d快既食物就算喇@@不過係食既途中就發覺差不多10個有8個人都係食呢個鐵板既飯喎!!好奇心之下就上openrice睇下係咩黎啦~點知原來係openrice已經係咁西利,人人讚好喎所以睇完大家既食評已經十分蠢蠢欲動好想試下啦=)咁就同左男朋友去食喇,去到排隊都等左好耐,買完之後都要再等幾個字不過條龍越長,就更加添我對佢既信心啦,哈哈終於都開飯啦,我地2個都係食最出名既黑椒牛肉飯再加芝士^^一黎到就開始撈啦,我黑椒汁同honey汁都有試到轉燈撈完個飯之後分開一半上下黑椒汁下面honey汁=]其實2種汁都好好味,不過因為honey汁甜甜地所以我同男友都比較鍾意呢個汁呀d飯熱喇喇好正,睇住d牛肉撈到由生變熟感覺好正d栗米好甜,我同男友一路食一路不斷只係識得重覆1個字,就係”正”啦!哈哈哈加左cheese令到成個飯正上正呀,因為我同bf都係超鍾意食芝士既人黎架!而且價錢亦係非常抵.一個黑椒
黑椒牛肉飯+芝士,正正正正正!!!

pepper lunch這個黑椒牛肉飯果然正正正!!!

好奇心之下就上openrice睇下係咩黎啦~
點知原來係openrice已經係咁西利,人人讚好喎
所以睇完大家既食評已經十分蠢蠢欲動好想試下啦=)

不過條龍越長,就更加添我對佢既信心啦,哈哈

終於都開飯啦,我地2個都係食最出名既黑椒牛肉飯再加芝士^^

一黎到就開始撈啦,我黑椒汁同honey汁都有試到
轉燈撈完個飯之後分開一半上下黑椒汁下面honey汁=]
d飯熱喇喇好正,睇住d牛肉撈到由生變熟感覺好正
而且價錢亦係非常抵.一個黑椒牛肉飯連飲品都只係$38,芝士另加$3,總數都只係$41,十分抵食!

呢個飯真係無講錯呀,真係會食上癮架!
我又約左男友今個星期又去食過啦,哈哈哈^0^
2010-11-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$41 (Dinner)
黑椒牛肉飯+芝士,正正正正正!!!
  • 黑椒牛肉飯