2023-12-05 2437 views
黑毛和牛專家 - 牛陣前排涉及日本福島核廢水既排放計劃,我地作為顧客都有一定既擔憂好彩但馬屋集團一直以來都對食品安全非常重視,佢地持續有同供應商合作,仔細監控食品來源,確保所使用的食材都符合政府既要求同標準,將客人既安全同健康放係最重要既考量,所以之前中秋節後去尖沙嘴拍拖,都放心同女朋友喺牛陣補食中秋節大餐岩岩過左中秋節所以黎食牛陣Shabu Shabu慶祝既人唔太多,唔洗等位就入得去啦!餐廳以日系裝潢,環境幾舒服。自助調味料區有18款醬汁自由調配,個人特別推介有6款日式醬汁 : 本枯乾冬菇醬油﹑特調柑橘醋﹑紀洲練梅芝麻醬﹑甘甜橘子醬油﹑自家製濃香味噌芝麻醬﹑烤長崎飛魚醬油。自助配料區仲有好多蔬菜任食,包括冬瓜、蘿蔔、金菇菜、萵筍、蟲草花等等,選擇多到食唔哂我同女朋友都好鍾意食和牛,90分鐘放題任食緊係揀個好食D既啦,我地推介日本產特選黑毛和牛及日本產豚肉放題套餐,肉類包括日本產特選黑毛和牛﹑日本產黑毛和牛﹑澳洲產特上長期穀飼牛﹑澳洲產長期穀飼牛﹑嚴選牛肉﹑上級牛肉﹑美洲產豚肉﹑日本產豚肉﹑牛舌。特選黑毛和牛切得勁薄,色澤紅潤,油花均勻,入口軟綿細滑,口感柔嫩!食完包大家想再食 ! 套
黑毛和牛專家 - 牛陣

套餐仲有魷魚、青口、帶子、大蝦、蝦滑、蟹柳、海螺,都係任食唔嬲架 !

飲品有13種罐裝有糖及無糖飲品俾大家揀,甜品方面有Haagen Dazs雪糕任食,怕肥既我都要食夠2杯雪糕先肯走人

牛陣
地址 : 尖沙咀彌敦道63號iSquare 706鋪
訂座電話 : 2311 1092
營業電話 : 星期一至日 12:00 - 22:00
2023-09-27
$483 (Dinner)
  • 日本產特選黑毛和牛