2014-09-15 8590 views
是日朋友生日,等咗60mins先有,不過間嘢唔係咁大,環境都ok,但個個waiter都笑笑口,經理服務更掂。入正題,本人點了最貴ge 黑毛和牛,大約368,未計加一,本身覺得幾貴,但係好適食ge朋友強烈建議呢個餐,所以食當個waiter拎黎ge時候,簡直眼前一亮,d和牛雪花好均衡,牛味好得,我地仲點咗澳洲和牛,但太大分別,食咗好嘢返唔到轉頭,之後只有黑毛和牛,海鮮都係任點,以蝦最好,以大又彈牙,個經理仲好細心問我地不如切大盒d俾我地,咁就唔使點咁多次,點知新個批d質素仲得,又大塊又厚d,可能我地6個人係大客。最後個d yogurt 都好得,不過雪糕萢芙就唔得la,可以不吃。其他食物方面,由於目標為本,所以無咩食到,只得90mins,梗係食和牛la
2014-09-13
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$400 (Dinner)
  • 黑毛和牛,蝦