2020-03-13 675 views
Lunch時間揾食,同行朋友已經講咗好多次想食outback,咁就outback啦餐廳都有一半嘅座位坐滿左喇,侍應安排左我哋坐嘅位置隔離枱冇人嘅🤗👍🏻坐得鬆動少少安全啲嘛我地都係揀lunch set先上咗每人一個沙律加餐湯沙律不過不失,佢係加沙律醬嗰種個湯就好好飲喇,好香濃好甜呢個應該係黑糖包,軟林林嗰款,都幾好食!但我自己本人鍾意食口感硬d嗰款,好難服侍我呢個黑毛豬-7成! 仲見到有少少粉紅色嘅肉,食落口好香嫩,食晒成塊肉簡直飽到上心口😂佢仲跟咗少少飯,個飯都好好食,唔小心食晒成個!朋友揀咗個蝦炒飯,賣相都OK,都有好多隻蝦,聽佢講個飯都炒得好香餐飲我哋叫咗凍咖啡凍奶茶大杯到一個點😂好抵飲我好似飲咗一半已經飲唔晒建議大家一落咗餐就叫埋餐飲,一邊食一邊飲可能會飲得晒😬我食完個餐先叫已經飲唔落幾多

我地都係揀lunch set

先上咗每人一個沙律加餐湯
沙律不過不失,佢係加沙律醬嗰種
個湯就好好飲喇,好香濃好甜

呢個應該係黑糖包,軟林林嗰款,都幾好食!
但我自己本人鍾意食口感硬d嗰款,好難服侍

佢仲跟咗少少飯,個飯都好好食,唔小心食晒成個!

餐飲我哋叫咗凍咖啡凍奶茶
大杯到一個點😂好抵飲
我好似飲咗一半已經飲唔晒

$140 (Lunch)