2021-07-09 346 views
呢間CAFE主要以黑色為主,#00000係黑色編碼。店內枱凳係全黑色,牆壁係白色,牆上掛住黑白風格嘅相🖤🤍-店舖內有梳化同軟凳coner,近門口位置有高枱同高凳,梳化位都被識嘆之人坐低了,大部分人都拎住手提電腦💻 可能大家都想搵個安靜有氣氛嘅地方👍🏻 門口亦係大家打卡位之一🔲-AMERICANO 美式咖啡🥃 💰28夏天熱辣辣☀️ 當然要叫返杯凍飲💦 透明杯裝住深啡色既咖啡,感覺好高級😏 飲落口咖啡味夠出,唔會帶酸,過一陣都仲留有咖啡香味~ 喜歡❕-CHARCOAL LATTE 竹炭咖啡☕️ 💰30來到黑白主題CAFE,當然要叫返杯黑色嘅竹炭咖啡,因為唔係度度都有㗎㊙️ 仲要配埋全黑紙杯,夠晒型格☑️ 味道方面就有啲低於預期,由於竹炭本身係無咩味,只飲到鮮奶味為主,咖啡味都比較淡🤏🏻-人均消費: 💰29環境:💛💛💛💛💛服務:💛💛💛💛推薦:💛💛💛💛
呢間CAFE主要以黑色為主,#00000係黑色編碼。
店內枱凳係全黑色,牆壁係白色,牆上掛住黑白風格嘅相🖤🤍

店舖內有梳化同軟凳coner,近門口位置有高枱同高凳

美式咖啡

AMERICANO 美式咖啡🥃 💰28

竹炭咖啡

CHARCOAL LATTE 竹炭咖啡☕️ 💰30

人均消費: 💰29

環境:💛💛💛💛💛
服務:💛💛💛💛
推薦:💛💛💛💛
$29 (Tea)
美式咖啡