2022-04-23 257 views
晚餐尾斷時間幫襯,都需要等位大約3個字,依間裝修得幾靚,咁啱有得坐中島位,幾靚幾闊落我地2個人叫左:肉眼(12oz) 跟焗薯、薯條、沙律+ 墨西哥脆片 ㄧ杯芒果沙冰+一杯芒果薄荷特飲黑糖麵包個黑糖麵包真係好好食,我自己都食左一個+半個😂😂😂。上野飲食原本上錯左杯薄荷特飲,我自己都冇留意後尾總共上左3杯野飲先發現第一杯係錯,但我都飲左,店員好主動的幫我退左錯的果杯野飲👍墨西哥脆片非常脆幾好食,d醬汁都幾多,食到下面都仲有,d酸忌廉好好味12oz牛再加其他野食兩個人其實都好夠,個牛叫左5成熟非常嫩幾好食,牛都好有牛味焗薯都加左酸忌廉好夾好食👍唯一係個薯條唔脆,個薯條就唔好食啦…整體用餐體驗非常好👍,環境同食物質素都唔錯,特別係黑糖麵包真係好好味😂

黑糖麵包

個黑糖麵包真係好好食,我自己都食左一個+半個😂😂😂。

焗薯都加左酸忌廉好夾好食👍

唯一係個薯條唔脆,個薯條就唔好食啦…