2017-11-13
近期終於趕哂啲野,獎勵下自己去食餐好。好掛住outback既黑糖麵包,所以約埋朋友一齊嚟食。平日夜晚去冇咁多人,唔洗等位,如果星期六日最好就book定枱。Outback既黑糖麵包真係令我念念不忘,隔一段時間就會想食,甜甜地有黑糖味,再加埋牛油真係冇得頂。由於一上嚟就即刻食所以冇影到相香辣炸雞搥$48--先嚟小食先,雞搥熱辣辣炸得好香脆,但又唔會好乾仲有d肉汁係到,點埋芝士醬食一流。炸洋蔥花圈--影相呃like一流,亦係outback既特色之一。洋蔥炸到啱啱好,仲有d甜味,一條條滅落嚟食好正,中間既醬都好夾,可惜2個人叫實在太多食唔哂,多d人叫就啱啱好。肉眼扒拼豬肋骨$326--仲可以揀2款配料,有焗薯仔、甘藍沙律、薯條、新鮮時蔬、特色雞味飯、焗甜薯。叫左薯條,一嚟鐘意食,二嚟穩陣d,另外想試下甜薯。薯條啱啱炸起,夠熱夠脆冇淋哂。甜薯有驚喜,姐係蕃薯仔,好好食好夠甜,仲有少少酸忌廉泡,估唔到又幾夾,下次會再叫甜薯。肉眼扒ok,有肉味唔會太老搞到好鞋。豬肋骨今次好食左,一整d肉就甩,味道都進步左。份量都好多,又啱哂鐘意試多d味既我。另外想贊當日既服務好好,侍應好細心,見你需要仲會拎定濕紙巾
香辣炸雞搥$48--
炸洋蔥花圈--
肉眼扒拼豬肋骨$326--
肉眼扒ok,有肉味唔會太老搞到好鞋。
豬肋骨今次好食左,一整d肉就甩,味道都進步左。
份量都好多,又啱哂鐘意試多d味既我。
另外想贊當日既服務好好,侍應好細心,見你需要仲會拎定濕紙巾