2022-02-08 184 views
🔴紅堂和牛牛油麻辣鍋有一舊用紅堂標誌整成嘅和牛牛油其實食落都好似冇乜分別 可能我唔太識分🤣同埋我比較少食麻辣火鍋🤔不過呢個食落就都幾香但就其實冇乜特別😛但係去呢度我估大多數都係食呢個湯底🤣可以一試嘅✨🟠火腿花膠魚肚老火雞湯鍋同想像中有出入🥲有啲似稀嘅粟米羹湯嘅質地本身以為會係好濃郁嘅雞湯🤔但係雞味唔重飲落反而係火腿味比較重🤔即係鹹香同埋花膠幾乎係得兩粒唔係兩塊係得魚肚叫做好食啲所以我哋有encore😛🟡手切西班牙牛頸脊冇乜特別不過係有牛味嘅🐂食落都feel到唔係劣嘅牛✨🟢秒殺牛舌薄切牛舌最啱打邊爐!淥幾下就食得而且都幾好食☺️🔵萵筍小花我最鍾意食嘅萵筍不過呢度份量比較少🥲價錢都唔算好平🥲🟣皇帝菜打邊爐必叫嘅菜😛不過真係各有所好有好多人都唔鍾意食🤣⚫️魚肚好索湯好食😛而且有口感會係好薄嗰啲⚪️shake shake炸伊比利酥肉好有趣😛其實就係酥肉😛就咁食都好食不過佢好似麥當勞咁有個shake shake袋+兩種調味粉俾你shake🤣但係我懶得滯就直接shake落去啲肉度🤣冇用袋🔴冰粉(like 社交平台就會送咖啦☺️清爽解膩😛不過食得飽得滯可能食唔落🟠
🔴紅堂和牛牛油麻辣鍋
有一舊用紅堂標誌整成嘅和牛牛油