2020-09-27 311 views
💛Villa Villa·呢間我bookmark左好耐架啦 見佢個黑色pizza好似好吸睛咁😈😈不過上次黎既時候太多人排隊 我地就去左隔離食古月 今次閒日8點黎到就唔洗等位啦😎😎·雙重芝士脆薄餅$138佢個芝士都幾多 食落超邪惡 面頭仲有D芝士粒 不過佢係脆底pizza所以都凍得幾快 大家要食快D😏佢一個pizza有8塊 但係因為脆底所以負擔唔會話太重 2個女仔都食得曬😌😌ps其實佢個pizza好似無咩特別味 只係個顏色黑姐keke不過影相都幾靚既 ·凱撒沙律$58因為佢個pizza本身已經好熱氣 我地費事再嗌啲熱氣小食 就嗌左個沙律🥗佢個煙三文魚都OK嘅 唔會話太鹹 不過個parma ham就一般啲啦😂·白桃乳酸特飲$38呢一個嘔泡嘅嘢飲勁得意而且依家飲品買一送一 開心😈個乳酸都OK嘅 不過就算嗌左少甜都會有少少偏甜🙊·#rbyeat#rby西餐 #rbycafe#rby💛#rby北角·📍北角錦屏街後街25A號東發大廈地下31號舖
💛Villa Villa

#rby💛
#rby北角
📍北角錦屏街後街25A號東發大廈地下31號舖
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
雙重芝士脆薄餅
凱撒沙律