2009-11-21 22 views
之前睇倒有本雜誌(忽xx周)介紹,抱住一試無防精神,因為每個人都有自己對食物的要求,自己亦要試過先知得唔得.唉!可能星期六關係,人太多,d位又窄,枱面又抺得唔乾淨,已經大打折扣,咁我叫咗碗黑芝麻豆腐花(凍),等咗好耐都未有,遲過我嚟d客都有得食,終於有得食喇,當食第一啖時巳經覺得好冇味道,再食多啖時已經唔想再食落去,黑芝麻非常"結"而且冇d香味,甜味都冇,總之自已都唔知食緊d咩野落口,到d豆腐花好似係街市就咁買嚿硬豆腐就咁食無分別.好耐都未試過食唔晒d食物,覺得非常浪費,個心同自已講下次都唔嚟幫襯.可能當日就咁叫碗普通嘅熱豆腐花,可能都仲有機會嚟幫襯多一次.註:本人向店員查詢,是否要自己加糖時,店員回答本人:已調好味,不用自己再加糖.
2009-11-07
$13 (Tea)