行完街去咗飲咖啡,要趕喺六點前堂食完,坐喺度嘆杯咖啡。想同朋友飲啲特別啲嘅咖啡,唔想成日都飲連鎖咖啡店,於是就揀咗呢一間。等位都等咗一陣間先入到去,我叫咗一杯黑芝麻咖啡加咗$4用燕麥奶,朋友在嗌咗竹炭咖啡。職員嘅態度我覺得麻麻地,而且唔知點解沖兩杯咖啡可以等咁耐,尤其係我朋友個杯又叫到正式嚟講杯咖啡足足等咗半個鐘地只係叫咗兩杯咖啡…黑芝麻咖啡真心指薦,好重黑芝麻味,飲落都有驚喜,我直情愛上到想再飲多次但朋友杯竹炭咖啡味道一般… 只係可以接受,唔太推介… 2個人2杯咖啡,$80左右埋單,忙裏偷閒嘅話,可以接受。 我同朋友都講左句,如果日日都可以咁Hea咁歎住咖啡過一日就好喇,無晒娛樂嘅香港,仲有咩意義呀?
行完街去咗飲咖啡,要趕喺六點前堂食完,坐喺度嘆杯咖啡。

但朋友杯竹炭咖啡味道一般… 只係可以接受,唔太推介…

竹炭拿鐵
黑芝麻拿鐵
2022-03-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
黑芝麻拿鐵