2009-04-18 24 views
今日既午餐唔知食乜。就黎呢度食漢堡啦,我都好耐無黎過食啦,所以都唔知食咩好。不如食黑醋雞漢堡啦,飲鮮奶紅茶。而家出示學生證仲有九折既優惠。黑醋雞漢堡個汁幾好食,酸酸地唔錯架。而個包好多新鮮既蔬菜,減低肥膩既感覺。而炸雞都唔錯既,肉質算幾鮮嫩。但雞皮俾汁浸到淋哂。整體上,個包都幾好食既。厚切薯條新鮮炸起好好食架,而且好有薯味。不過薯條有係淋,但都可以既。鮮奶紅茶其實唔落糖漿都得,因為有小小甜既。但我都係落糖槳。雖然無港式奶茶咁好飲,但呢個係汽水以外既其中一個選擇。其實呢餐都唔錯既,食物水準都唔錯,仲有九折優惠。實有下次既。

鮮奶紅茶

2009-04-17