2023-12-07
雖然黑色襯咩色都岩,好百搭🖤但黑色襯金色,真係特別有吸引力🤩💁🏻♀️依間黎自中東既𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐒𝐡𝐨𝐩☕️以黑金做主調,型格又豪華✨落地大玻璃令環境感覺更闊落,門口🪟仲有戶外座位,坐室外 / 室內都好舒服😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☕️ 𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤𝐬 咖啡之外,仲有茶類🍵 • 朱古力🍫 • 果汁🍹 • 沙冰🧊 • 𝐒𝐨𝐝𝐚🍾...▪Tiramisu Latte ($50)聖誕期間🎄限定❣️𝟏杯過有齊甜品同咖啡💖拎住條𝐋𝐚𝐝𝐲 𝐅𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫點滑滑既𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮食,實在太幸福🥰聖誕系列另一杯係𝐆𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐛𝐫𝐞𝐚𝐝 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞🧡薑餅拿鐵,再凍少少飲應該幾暖身❤️🔥.▪Flat White ($42/16oz)咖啡味濃,偏𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🤎.🍴𝐅𝐨𝐨𝐝𝐬 𝐌𝐮𝐟𝐟𝐢𝐧🧁 • 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲 • 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥🥯 • 𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚 • 𝐒𝐜𝐨𝐧𝐞... ▪Spinach Lattice ($48)店員會幫我𝐑𝐞𝐡𝐞𝐚𝐭番,外層酥脆💫未食都嗅到勁濃牛油香🧈.▪Classic Dark Chocolate Cake ($48) (我認自己好煩)鍾意食朱
但黑色襯金色,真係特別有吸引力🤩
☕️ 𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤𝐬
▪Tiramisu Latte ($50)
聖誕期間🎄限定❣️
𝟏杯過有齊甜品同咖啡💖
▪Flat White ($42/16oz)
咖啡味濃,偏𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🤎
🍴𝐅𝐨𝐨𝐝𝐬
▪Spinach Lattice ($48)
店員會幫我𝐑𝐞𝐡𝐞𝐚𝐭番,外層酥脆💫未食都嗅到勁濃牛油香🧈
(我認自己好煩)鍾意食朱古力,但又成日怕會勁甜,依件黑朱古力蛋糕,夠濃又唔苦🤎🖤蛋糕層佔既比例多🍰食晒成件都唔會好膩😎
🔺店家仲做緊優惠 (即日至 - 𝟑𝟏 𝐃𝐞𝐜 𝟐𝟎𝟐𝟑)
店內既零售商品🛒(咖啡豆、咖啡粉、滴漏咖啡),買滿$𝟏𝟓𝟎或以上會有𝟕折🈹