2019-06-17
之前係尖沙咀食過呢間分店嘅雪糕兩三次, 聽到朋友提起先知原來旺角呢間有其他野食, 所以拉埋朋友試下dinner set~位都算多, 坐得幾舒服, 室外都可以坐!menu睇相款款都好吸引! 有圖易決定啲!意大利牛肝菌雲吞少聽又少食, 唔係間間西餐廳都食到, 所以叫咗呢個!有湯有一小件麵包有飲品, 成set一次過上, 唔怕漏又方便影相! 特別中意佢個銀色托盤, 好靚~ 凍檸茶糖槳上面有花花, 少有!餐湯係粟米忌廉湯, 初時以為係普通罐頭湯, 原來都好過罐頭湯, 熱辣辣, 唔錯~d雲吞都大大件, 同埋都有好多件, 好似喺外國先食到嘅西式口味!除此之外, 仲叫咗個維多利亞火腿芝士法包(全份), 頭先個嗰好食, 呢個我都中意, 好多餡好足料~ 就算唔係set都送埋杯水, 好貼心!個cheese可以拉到好~長~好~長~其實放出來個啲蛋糕都好精緻! 應該好好食btw, 本身見到呢個雪糕都想試下, 不過食到飽就唯有下次先啦!食就好滿意, 唯一可以改善係通風, 唔知係咪中央冷氣, 定人多, 覺得有啲唔夠涼..
位都算多, 坐得幾舒服, 室外都可以坐!
menu睇相款款都好吸引! 有圖易決定啲!
個cheese可以拉到好~長~好~長~
其實放出來個啲蛋糕都好精緻! 應該好好食