2020-11-14 503 views
星期六兩三點嘅時間人都算幾多,加上座位唔算特別多,所以都要等一陣位先入到去。 餐廳空間感唔算特別大,枱都比較細張,所以放點心都有少少唔方便。--🐂 鮮竹牛肉球 HK$18味道正常,但略嫌馬蹄少咗啲,所以冇乜咬口。 通常食牛肉球下面有少量嘅腐竹,但係佢少得好似冇咁,所以感覺硬係爭咁啲嘢。.🍵 抹茶豆沙煎餅 HK$22見到個配搭幾特別,所以想試下。顏色係明顯嘅綠色,食起嚟皮有好淡茶味,但唔係好抹茶。中間嘅紅豆蓉幾多,可以當佢係紅豆燒餅甜品咁食。.🥬 鮮蝦菜苗餃 HK$26幾喜歡佢個餃,皮嘅厚度剛好,而且中間嘅鮮蝦肉都幾足。.🍠 紫金流沙包 HK$42好吸引嘅紫色,半流心狀態幾特別。中間有流心紫薯蓉同芋頭粒,係好食嘅配搭。 不過聽職員講 唔係每日有,所以食唔食到都睇你嘅彩數。--📌 茶芥 HK$4📌 免加一服務費
鮮竹牛肉球

🐂 鮮竹牛肉球 HK$18
抹茶豆沙煎餅

🍵 抹茶豆沙煎餅 HK$22
鮮蝦菜苗餃

🥬 鮮蝦菜苗餃 HK$26
幾喜歡佢個餃,皮嘅厚度剛好,而且中間嘅鮮蝦肉都幾足。
紫金流沙包

🍠 紫金流沙包 HK$42