2019-09-20 62 views
唔係朋友介紹,都唔知和宜合道新開咗間又平又抵食嘅餐廳,話明叉燒主題,當然要食佢個招牌菜叉燒飯啦,佢個餐牌居然有個鰻魚加叉燒飯,鰻魚又係我最愛,叉燒又係我最愛,一於就叫呢個啦😛.. 鰻魚叉燒飯$82.原條鰻魚好大條,外脆內軟加埋個燒汁好正,配6-7片炭火叉燒,叉燒肥瘦適中😋其實呢個飯可以夠兩個人食,抵!.鹹牛肉炒蛋多士$26必食,佢個多士有三層薄麵包。兩層夾厚牛油,兩層夾蛋牛,又係外脆內軟,呢個要即刻食,因為個多士熱,入面個牛油凍凍地,🤩估唔到咁好食。炸豬扒$38.個豬扒外邊鬆脆,入邊juicy,估唔到咁平嘅餐廳都有啲咁好味嘅豬扒。
. 鰻魚叉燒飯$82

.鹹牛肉炒蛋多士$26

炸豬扒$38

2019-09-19
$80 (Dinner)
  • 鰻魚叉燒丼飯
  • 咸牛肉炒蛋多士