2018-07-19 261 views
時時坐車經過, 難得今晚經過太子, 就儘管試一試這是典型的CAFÉ格局, 以為只有CAKE和麵包食?就大錯特錯了! 有小食, 意粉, 意大利飯和薄餅, 還有很多特飲選擇我們被安排坐在向街的高椅位置, 十分寫意點了芥末醬配薯條, 薯條厚切新鮮即炸, 內脆外軟, 好希望他可以永遠堅持這做法, 他們不怕煩, 我們做食客的不怕等, 因為太好味!!之後的火箭菜PARMA HAM PIZZA, 是薄批, 批底像餅乾一樣脆, 而批面塗了一層厚厚的自家製蓄茄醬, 好濃的蕃茄香, 只嫌調味略甜, 酸一點會更惹味!另有海鮮意大利飯, 海鮮配料足, 一樣調味都是偏甜, 但其實都好味,可接受! 全部食物都是即叫即製, 在CAFÉ 有如此美食, 令我感到很有驚喜!!叫了玫瑰花特飲, 味道幽香玫瑰味慢慢滲出, 這兒真是周末一邊飲, 一邊吃小食,漫無目的地消磨的好去處!
時時坐車經過, 難得今晚經過太子, 就儘管試一試

我們被安排坐在向街的高椅位置, 十分寫意